BUCHTA S JABLKY - ŘEZY
Potřebné ingredience
Těsto: 42 dkg hladné mouky, 28 dkg tuku (hera+máslo), 14 dkg cukru, 4 žloudky. Jablečná náplň 1 kg jablek, skořicový cukr. Sníh: 4 bílky, 24dkg cukru moučka. Poleva : čokoláda, máslo
Postup přípravy
Ze surovin vytvoříte těsto. Rozválíte na pruhy a dáte na plech.
Nastrouháte jablka na hrubém struhadle, přidáte skořicový cukr, trochu vody a povaříte.
Povařené jablka rozetřeme na placky
Potřené pruhy jablky, přiklopíme opět těstem.
Ve vodní páře ušleháme sníh ( bílky+ cukr)
Vychladlé řezy potřeme sněhem a polejeme čokoládovou polevou.
Pak už jenom nakrájíme a je to hotovo.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé